+31(0) 653140870 info@jrens-timmerwerken.nl
Selecteer een pagina

DIENSTEN

Uw partner in timmerwerken

Wij staan voor u klaar

Bij J. Rens Timmerwerken bieden wij een breed scala aan professionele timmerwerkdiensten. Of u nu een aanbouw wilt realiseren, uw tuin wilt verrijken met een stijlvol tuinhuis, of op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw geveltimmerwerk, wij staan voor u klaar.

Maatwerkoplossingen

Bij ons staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en leveren maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en budget.

Werkgebied

Ons werkgebied beslaat voornamelijk De Kempen en omliggende dorpen, van Tilburg tot Eindhoven.

Compleet in timmerwerken

Aanbouw
Realiseer extra leefruimte met een fraaie aanbouw aan uw woning. Wij zorgen voor een naadloze integratie met het bestaande gebouw en een hoogwaardige afwerking.

Verbouw
Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande ruimte of het herindelen van uw interieur, wij staan klaar om uw verbouwproject tot een succes te maken.

Tuinhuizen
Creëer een functionele en stijlvolle ruimte in uw tuin met een op maat gemaakt tuinhuis. Wij zorgen voor een duurzame constructie en een esthetisch ontwerp dat past bij uw wensen.

Overkappingen:
Geniet het hele jaar door van uw buitenruimte met een prachtige overkapping. Wij bouwen overkappingen die bescherming bieden tegen weer en wind, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Carports
Bescherm uw voertuig tegen weersinvloeden en verhoog de waarde van uw woning met een op maat gemaakte carport. Wij zorgen voor een stevige en functionele structuur die perfect bij uw huis past.

Bergingen
Creëer extra opslagruimte voor uw tuinbenodigdheden, gereedschap en andere spullen met een op maat gemaakte berging. Wij bouwen bergingen die praktisch, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk zijn.

Prefab houtbouw
Profiteer van de voordelen van prefab houtconstructies. Wij bieden efficiënte en kwalitatieve oplossingen voor HSB wanden, plafonduitstroken en gevelbekleding met diverse materialen zoals gips, houten planken, trespa, rockpanel en ethernit.

Geveltimmerwerk
Geef uw gebouw een nieuwe uitstraling met professioneel geveltimmerwerk. Wij verzorgen de bekleding, afwerking en renovatie van gevels met oog voor detail en kwaliteit.

Bij J. Rens Timmerwerken leveren we vakmanschap, kwaliteit en maatwerkoplossingen voor al uw timmerwerkbehoeften.

Uw project in goede handen

J. Rens Timmerwerken: bouwen met precisie, kwaliteit en vakmanschap.

J. Rens Timmerwerken

Bel ons gerust voor een advies op maat. Wij denken graag met u mee.

Contact

J. Rens Timmerwerken

Kanten 5
5096 BS Hulsel

+31(0)6 53140870

info@jrens-timmerwerken.nl